schrammek-banner

Gelaatsverzorging Schrammek

Filosofie

Schoonheid in harmonie met gezondheid en natuur.

Logo Dr. Schrammek Een behandeling met GREEN PEEL hoeft niet uitgesteld te worden tot de eerste tekenen van veroudering of een specifiek huidprobleem ontstaat. GREEN PEEL biedt een doeltreffende oplossing voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan ieder huidtype en voor iedere leeftijdsgroep.

GREEN PEEL is de originele methode ontwikkeld door Dr.med. Christine Schrammek-Drusio - medisch geïnspireerd, dermatologisch getest.

Met behulp van Moeder Natuur wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd, de huidteint verfrist, de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure, natuurlijke basis.

gelaat

Green Peel®

Herbal Peeling Classic

Een nieuwe huid in 5 dagen

De originele GREEN PEEL®  kruidenpeeling CLASSIC behoort, wetenschappelijk bewezen, tot de beste methodes van natuurlijke huidvernieuwing. Wereldwijd geloven heel veel vrouwen in het GREEN PEEL® principe - ook omdat de kruidenpeeling een oplossing biedt voor bijna alle huidproblemen.

Voor & na foto's zijn hiervan het bewijs.

 

Onzuivere huid

Onzuivere huid

Onzuiverheden zijn een typisch probleem voor de jonge huid. Onzuiverheden zoals ontstekingen, pukkels en verhoorning kunnen ook op volwassen leeftijd voorkomen. In het bijzonder vrouwen tussen 30 en 40 jaar kunnen last hebben van "acne tarde" of zogenoemde late acné.

 

Onzuivere huid

Huidatrofie

Kenmerken van huidatrofie of vroegtijdige huidveroudering zijn rimpels en ouderdomsvlekken. De huid heeft zichtbaar elasticiteit verloren. Ze ziet er slap en vermoeid uit. Dit kan de getroffen vrouwen serieus stresseren aangezien de huiduitstraling niet overeenstemt met hun biologische leeftijd.

 

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie

Pigmentvlekken maken de huid donkerder en oneffen waardoor de huid er over het algemeen ouder uitziet. Zeker op het moment dat onze lichte zomertint stap voor stap verdwijnt, worden de donkere verkleuringen meer zichtbaar.

 

Striemen

Striemen

Na een zwangerschap kunnen sommige vrouwen heel veel sportinspanningen leveren maar de striemen blijven. Reden hiervan: door het uitrekken van de huid worden barsten in het bindweefsel gevormd.

 

Wat wil je doen voor jezelf en jouw huid?

Neem contact op met Esthetiek An voor een persoonlijk advies.


Sensitive care

Calming care for a relaxed and well-balanced skin.

Meer info

Start-up Environ

 


Dermatology meets cosmetics

Euro
Black Clearing Treatment 70
Hydra Maximum 79
Sensiderm S.O.S 79
Time Control 85
Super Beauty Brightening 90
Mela Wave Brightening 85

 

HERBAL BEAUTY TREATMENTS Euro
Vital, Relax of Pure 85

 

GREEN PEEL® : THE ORIGINAL HERBAL PEELING Euro
Fresh Up - illuminate your skin 85
Energy - stimulate your skin (incl. ampul kuur) 130
Energy - vitamine C (incl. Vit C ampul kuur) 172
Classic - renew your skin (incl. nabehandeling: Beauty Finisch en ampul kuur) 265

www.schrammek.com

dobbelstenen