environ-banner

environ

Dr. Fernandes

 

Gelaatsverzorging Environ®

Filosofie

Sinds oudsher hebben mensen cosmetica gebruikt ter verbetering van hun huid en om de zichtbare effecten van het verouderingsproces te verdoezelen.

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de zonbeschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was pionier in dit domein. In de jaren ' 80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren.

Hij ontdekte dat vit. A essentieel is voor het behoud van een gezonde huid en hij ontwikkelde daarom een gamma huidverzorgingsproducten die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen.

Zo werd de firma en het huidverzorgingsgamma

Environ® geboren. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.

www.environ.be
www.helene-v.com

beautiful skin


Productinformatie

Avance Elixir

Dankzij het nieuwe Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir – dat deel uitmaakt van het onlangs gelanceerde Focus CareTM Youth+ gamma - is er jonger uitzien geen onbereikbaar doel meer in de selfie-wereld van vandaag.

Dit anti-aging serum is werkzaam op verschillende vlakken: de huid wordt vernieuwd en ziet er jonger uit. Ze voelt zacht en glad aan en ziet er stralend uit.

Avance Elixir is verkrijgbaar in flacons van 30 ml.

Voor de lancering is er een tijdelijk aanbod waarbij je een 50 ml flacon Avance Elixir + een make-uptasje kan kopen voor de prijs van een 30 ml flacon.

Focus op een gave huid met Environ’s nieuwe Avance Elixir.

Peptide & Vitamin Power

ENVIRON ® Intensive Collagen Boost gelaatsbehandeling, boordevol peptiden en vitamines voor een egale teint en jeugdig stralende huid.

Environ ® voedings
supplementen

Advanced Nutrition Programme lanceert een nieuw concept voor huidsupplementen: 3 skin boxes met voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor huid, haar en nagels. Elke box bevat een dosis huidsupplementen voor 28 dagen.

 

Avance Elixir

3 skin boxes

 

SKIN BOXES

Skincare Ultimate

Deze uiterst complete box bevat een krachtige combinatie voedingssupplementen voor de huid, Skin Vit A+, Skin Antioxidant en Skin Omegas+ aangevuld met 7 antioxidanten, astaxanthine plus biotine, CoQ10 plus en pijnboomschorsextract : ze beschermen en zorgen voor een egale teint en stralende huid, sterk haar en sterke nagels.

 

Skincare-Ultimate

Skincare Plus

Deze box bevat onze 3 basishuidsupplementen aangevuld met astaxanthine en biotine voor de bescherming van de huid en voor sterker haar en sterkere nagels. Astaxanthine is één van de krachtigste antioxidanten in de natuur en biotine draagt bij tot het behoud van gezond haar.

Skincare-Plus

Skincare Select

Deze box bevat 3 basishuidsupplementen van Advanced Nutrition ProgrammeTM, een krachtige combinatie van Skin Vit A+, Skin Antioxidant en Skin Omegas+ om de huid te boosten, te beschermen en gezond te houden.

 

Skincare-Select

 

Start-up Environ

 

Onthul schoonheid

Ontdek het nieuwe Skin EssentiA gamma

Een mooie stralende en gezonde huid heeft de juiste hoeveelheid vitamine A. Het nieuwe Skin EssentiA gamma bevat de krachtige combinatie van vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, met het Skin EssentiA gamma breng je de vitamine A weer op niveau waardoor de huid terug gaat stralen.

 #RevealBeautiful

Meer info

Start-up

Jouw essentiële huidverzorging.

Een stralende, gezonde huid kost tijd en moet je voorbereiden. Een grondige voorbereiding gaat je huid klaarmaken voor de hydraterende stap.

 • Oil free eye make-up remover
 • Dual action pre-cleansing oil
 • Hydrating clay masque
 • Mild cleansing lotion
 • Botanical infused moisturising toner
 • Antioxident & peptide eye gel

Start-up Environ

 

Step-up

Jouw essentieel Skin Care Programma

Wetenschappelijk is bewezen dat vitamine A een ongezonde, beschadigde huid zal herstellen en vernieuwen. Deze hydraterende crèmes in het Vitamin STEP-UP SYSTEM gaan de huid geleidelijk laten wennen aan een verhoogde hoeveelheid vitamine A om zo het vitamine A gehalte in de huid weer op niveau te brengen.

Een stralende, gezonde huid kost tijd en moet je voorbereiden. Een grondige voorbereiding gaat je huid klaarmaken voor de hydraterende stap.

 1. vita-antioxidant avst 1
 2. vita-antioxidant avst 2
 3. vita-antioxidant avst 3
 4. vita-antioxidant avst 4
 5. vita-antioxidant avst 5

Start-up Environ
rooster


Evolueer in je Skin Care programma

Youth EssentiA

Youth EssentiA

Youth EsssentiA is Environ’s premiumcollectie van huidverzorgingsproducten.

Deze complete huidverzorgingslijn verlegt de grenzen van de tijd door de huid te verrijken met een uiterst efficiënte combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten en peptiden die samenwerken om de huid er gezonder te laten uitzien : ze straalt jeugdigheid uit en ziet er langer jong uit.

Youth EssentiA

Cosmetic ROLL-CIT

De Environ® Cosmetic Roll-CIT®  werd ontworpen door Dr. Des Fernandes, een vooraanstaand Zuid-Afrikaans Plastisch Chirurg. Dit duurzaam instrument is een "roller met hoogwaardig kwalitatieve micronaaldjes" die microgaatjes maakt in de hoornlaag en ervoor zorgt dat de Environ®  vitamineproducten kunnen doordringen tot in de diepste huidlagen

Resultaten

Dagelijks gebruiken van de Cosmetic Roll-CIT® in combinatie met Environ®  vitamineproducten geeft volgende resultaten:

Environ Roll-cit
 • een dikkere en strakkere huid
 • fijne lijntjes verdwijnen
 • diepe rimpels vervagen
 • pigmentvlekken vervagen
 • littekens worden gladder
 • verwijde poriën verfijnen
 • teleangiectasiën en couperose verminderen
 • de huidsteint verbetert
Environ Roll-cit

lonzyme® DF II

Opdat onze actieve vitamines optimaal kunnen werken, moeten ze eerst door de bovenste huidlagen dingen.

lonzyme

De lonzyme® DF II is een vooruitstrevende methode om de maximale opname van vitaminen en andere moleculen door de huid te garanderen.

Gepulseerde iontoforese - maakt gebruik van een specifieke elektrisch gepulseerde stroom om in water oplosbare vitaminen en andere actieve moleculen sneller en dieper in de huid te brengen.

Sonoforese op lage frequentie - maakt gebruik van geluidsgolven om actieve ingrediënten diep in de huid te sluizen. Sonoforese op lage frequentie is duizend maal meer doeltreffend als de traditionele ultrasone golven.

lonzyme

lonzyme® DF II machine

Geconcentreerde en wetenschappelijk onderlegde producten die met de lonzyme® DF II gebruikt worden, kunnen de volgende huidaandoeningen op een doeltreffende manier behandelen:

Dunne, verslapte huid Fronsrimpels
Littekens Fijne lijntjes en rimpels
Onregelmatige pigmentatie en huidstructuur Striemen
Ernstige beschadiging door de zon Om het gehalte aan Hyaluronzuur in de huid te verhogen

 

lonzyme


Cool Peel Kuur

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging.

Door een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur van 3 tot 6 behandelingen aangeboden voor optimaal resultaat.

Cool Peel Kuur

Producten in de kijker

BODY PROFILE in een nieuw jasje

Cellulite of "sinaasappelhuid", maar liefst 90% van de vrouwen wordt geplaagd met deze horror, vooral op de dijen, de bovenarmen en de buik. Heel wat dames hebben er dan ook wel veel voor over om er vanaf te geraken.

Environ introduceert de Body Profile behandeling met de nieuwe IONZYME OF BODY PROBE.

Tegelijkertijd werd het Body Profile product in een nieuw kleedje gestoken: de nieuwe formule bevat nog steeds dezelfde doeltreffende actieve ingrediënten maar is volledig vrij van parabenen. De frisse geur van komkommer en de luchtige geltextuur maken het product aangenaam in gebruik. Ook de verpakking werd aangepast naar een luchtledige pomp van 100 ml.

De combinatie van de Body Profile behandeling in uw schoonheidssalon met het gebruik van Body Profile thuis zal leiden tot zichtbare resultaten.

Prijs 49 euro

intelligent

Avance DFP 312

Intelligent is mooi

Avance DFP 312, je ultieme bondgenoot in je strijd tegen de tijd

 

Wat doet het en hoe werkt het? 

Het is een luxueuze multifunctionele moisturiser die het aanzien van lijnen en rimpels helpt te verminderen door je huid voller te maken en haar zo een jeugdige look te geven.

 

Waarom is het zo speciaal? 

Peptiden worden beschouwd als essentiële ingrediënten voor de meest geavanceerde anti-ageing huidverzorgingsformules. 

 

Avance DFP 312 is uniek omdat het wetenschappelijk werd onderzocht en een formule bevat op basis van 3 specifieke superintelligente peptidencomplexen: Matrixyl® 3000, Trylagen® en Matrixyl® Synthé 6®.

Het is de unieke combinatie van deze 3 superintelligente complexen die synergetisch samenwerken met je huid zodat ze er jonger zal uitzien.

Intelligent is mooi. Intelligent is tijdloos. Intelligent is Avance DF 312

intelligent

Revival masque

Om er opnieuw jong uit te zien hoef je niet meer onder het mes...

intelligent

Revival Masque is onze wonderfacelift in een potje. Het masker bevat een unieke combinatie van 3 krachtige anti-ageingingredïenten en zal je huid helpen er jonger en stralender uit te zien.

Super moisturiser+

Laat je huid weer volop genieten van hydratatie

intelligent

Super Moisturiser+ is ons geheim van intensief huidherstel. Deze luxueze crème bevat een unieke mengeling van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten en biedt je huid een sterke hydratatie waardoor ze er gladder en vitaler uitziet, en zacht aanvoelt.


Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Een mooie huid begint van binnenin !

Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Crèmes en serums zijn zeer belangrijk maar hun werking gaat tot op een bepaald niveau.

Dit gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorginsroutine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid.

 

advanced

Skin VIT A+

DE VOEDINGSSTOF VOOR JE HUID

Vitamine A is de ultieme voedingsstof voor de huid. Zelfs de European Food Standards Authority bevestigt dat ze de huid gezond houdt. In Europa heeft echter 95% van de vrouwen een tekort aan deze vitamine. Skin Complete vult je tekorten aan en helpt je huid gezond te houden.

 

Skin vit A+

Skin Antioxidant

DE KRACHT VAN PLANTEN

Skin Antioxidant bevat zeven krachtige fytonutriënten afkomstig uit planten. De huid heeft, net als planten, antioxidanten nodig die bescherming bieden tegen licht. Elke bron van licht, ook kunstlicht, creëert vrije radicalen die vroegtijdige veroudering veroorzaken. Bescherm je huid van binnenuit en laat ze er langer jonger uitzien!

 

Skin Antioxidant

Skin Omegas+

HYDRATATIE BOOST

De perfecte bondgenoot voor je hydraterende verzorging! De natuurlijke oliën in je huid helpen om haar gezond en gehydrateerd te houden. Maar factoren zoals je leeftijd, voeding, vervuiling en temperatuursveranderingen kunnen een droge huid veroorzaken. Skin Omegas+ bevat omega 3- en omega 6-vetzuren, en is verrijkt met vitamine A voor een gezonde huid. Het supplement is gemaakt van buitengewoon zuivere visolie van Epax, een leidinggevende leverancier met uitstekende "groene" refeenties. Het zorgt dus zowel voor het milieu als voor je huid.

 

Skin Omegas+

Skin Accumax

EEN NATUURLIJKE ZUIVERE GAVE HUID

Skin Accumax heeft een unieke formule op basis van ons baanbrekend en huidperfectionerend ingrediënt DIM (voor deze uiterst actieve mengeling van planten werd een patent aangevraagd) en andere actieve ingrediënten die het aanzien van de huid verbeteren.

Waarom is Skin Accumax zo speciaal?

 • baanbrekend ingrediënt
 • geen chemische stoffen
 • actieve ingrediënten
 • wordt snel opgenomen
 • uniek

 

Skin Accumax

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME Colostrum-C

Dit supplement is een mix van colostrum afkomstig van melkvee en vitamine C. Het bevordert de gezondheid en helpt infecties te bestrijden. Colostrum is de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen. Ons lichaam produceert van nature deze groeifactoren, maar ze nemen af naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit. Colostrum-C helpt je huid er tonischer en strakker uit te zien.

www.advancednutritionprogramme.be

 

Esthetiek An zal volgens uw specifieke behoeften een zorgvuldig en gepersonaliseerd behandelingsschema opstellen.

Maak vandaag nog een afspraak!

advanced