De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

environ-banner

environ

Dr. Fernandes

An en Dr Fernandes

 

Gelaatsverzorging Environ®

Filosofie

Sinds oudsher hebben mensen cosmetica gebruikt ter verbetering van hun huid en om de zichtbare effecten van het verouderingsproces te verdoezelen.

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de zonbeschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was pionier in dit domein. In de jaren ' 80 was hij één van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren.

Hij ontdekte dat vit. A essentieel is voor het behoud van een gezonde huid en hij ontwikkelde daarom een gamma huidverzorgingsproducten die het behoud van een gezonde huid zouden garanderen.

Zo werd de firma en het huidverzorgingsgamma

Environ® geboren. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.

www.environ.be
www.helene-v.com

beautiful skin


Productinformatie

Focus op een feilloze huid met CLARITY+

Het Focus Care Clarity+ -gamma is een innoverend systeem in 3 stappen dat een doeltreffende oplossing biedt voor vette, onzuivere huid en opstoten van puistjes, en tegelijk zacht is voor de huid.

 1. Focus op het reinigen van de huid door VERSTOPTE PORIËN en overtollig TALG te bestrijden.
 2. Focus op het REGULEREN door de OPSTOOT van puistjes aan te pakken en tegen te gaan.
 3. Focus op een ZUIVERE huid door het aanzien van puistjes die je onzeker maken te verminderen.

CLARITY+


Skin EssentiA

low foam cleansing gel

Wat is het en wat doet het?

Deze lichtschuimende gel reiniger verwijdert talg, make-up en onzuiverheden van de huid terwijl de natuurlijke hydratatie van de huid behouden wordt.

Voor wie?

Voor wie houdt van een fris en ‘clean’ gevoel na de reiniging. Voor alle huidtypes en leeftijden.

 Download folder

Skin EssentiA


Avance Elixir

Dankzij het nieuwe Tri-Peptide Complex+ Avance Elixir – dat deel uitmaakt van het onlangs gelanceerde Focus CareTM Youth+ gamma - is er jonger uitzien geen onbereikbaar doel meer in de selfie-wereld van vandaag.

Dit anti-aging serum is werkzaam op verschillende vlakken: de huid wordt vernieuwd en ziet er jonger uit. Ze voelt zacht en glad aan en ziet er stralend uit.

Avance Elixir is verkrijgbaar in flacons van 30 ml.

Focus op een gave huid met Environ’s nieuwe Avance Elixir.

Avance Elixir


Start-up Environ

Onthul schoonheid

Ontdek het nieuwe Skin EssentiA gamma

Een mooie stralende en gezonde huid heeft de juiste hoeveelheid vitamine A. Het nieuwe Skin EssentiA gamma bevat de krachtige combinatie van vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, met het Skin EssentiA gamma breng je de vitamine A weer op niveau waardoor de huid terug gaat stralen.

 #RevealBeautiful

Meer info


Start-up

Jouw essentiële huidverzorging.

Een stralende, gezonde huid kost tijd en moet je voorbereiden. Een grondige voorbereiding gaat je huid klaarmaken voor de hydraterende stap.

 • Oil free eye make-up remover
 • Dual action pre-cleansing oil
 • Hydrating clay masque
 • Mild cleansing lotion
 • Botanical infused moisturising toner
 • Antioxident & peptide eye gel

Start-up Environ


Step-up

Jouw essentieel Skin Care Programma

Wetenschappelijk is bewezen dat vitamine A een ongezonde, beschadigde huid zal herstellen en vernieuwen. Deze hydraterende crèmes in het Vitamin STEP-UP SYSTEM gaan de huid geleidelijk laten wennen aan een verhoogde hoeveelheid vitamine A om zo het vitamine A gehalte in de huid weer op niveau te brengen.

Een stralende, gezonde huid kost tijd en moet je voorbereiden. Een grondige voorbereiding gaat je huid klaarmaken voor de hydraterende stap.

 1. vita-antioxidant avst 1
 2. vita-antioxidant avst 2
 3. vita-antioxidant avst 3
 4. vita-antioxidant avst 4
 5. vita-antioxidant avst 5

Start-up Environ
rooster


Evolueer in je Skin Care programma

Youth EssentiA

Youth EssentiA

Youth EsssentiA is Environ’s premiumcollectie van huidverzorgingsproducten.

Deze complete huidverzorgingslijn verlegt de grenzen van de tijd door de huid te verrijken met een uiterst efficiënte combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten en peptiden die samenwerken om de huid er gezonder te laten uitzien : ze straalt jeugdigheid uit en ziet er langer jong uit.

Youth EssentiA

 

ONTDEK YOUTH ESSENTIA PLUS

Environ verlegt samen met jou de grenzen van huidverzorging met het ultieme duo tegen huidveroudering.

Graag laten we je kennis maken met de nieuwe Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus en Youth EssentiA Vita-Antioxidant Defence Crème Plus - de (nieuwe) laatste stap in het wereldberoemde Vitamin Step-up System van Youth EssentiA.

VOOR WIE?

Dit dynamisch duo is bestemd voor wie reeds alle andere stappen van het Step-up programma heeft doorlopen en dus gewend is aan hoge doseringen vitamine A.

 

 

environ

 

environ

 

EEN KRACHTIG DUO

Het Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus zorgt ervoor dat de huid er jonger, gezonder en elastischer uitziet door de hoogste dosissen vitamine A en C en een krachtige combinatie van Juvinity, peptidecomplexen, antioxidanten en moisturisers.

De Vita-Antioxidant Defence Crème Plus bestrijdt huidbeschadiging opgelopen door vrije radicalen dankzij hoge dosissen vitamine A en antioxidanten.

Dit dynamisch duo tegen huidveroudering bevat de hoogst mogelijke dosissen vita-peptiden en antioxidanten die, wanneer ze samen gebruikt worden, duidelijk de tekenen van veroudering beïnvloeden en ervoor zorgen dat de huid er jeugdig en stralend uitziet.

 


Cosmetic ROLL-CIT

De Environ® Cosmetic Roll-CIT®  werd ontworpen door Dr. Des Fernandes, een vooraanstaand Zuid-Afrikaans Plastisch Chirurg. Dit duurzaam instrument is een "roller met hoogwaardig kwalitatieve micronaaldjes" die microgaatjes maakt in de hoornlaag en ervoor zorgt dat de Environ®  vitamineproducten kunnen doordringen tot in de diepste huidlagen

Resultaten

Dagelijks gebruiken van de Cosmetic Roll-CIT® in combinatie met Environ®  vitamineproducten geeft volgende resultaten:

Environ Roll-cit
 • een dikkere en strakkere huid
 • fijne lijntjes verdwijnen
 • diepe rimpels vervagen
 • pigmentvlekken vervagen
 • littekens worden gladder
 • verwijde poriën verfijnen
 • teleangiectasiën en couperose verminderen
 • de huidsteint verbetert
Environ Roll-cit

A Healthy Skin A Happy Me

Cosmeceutica met vitamines en anti-oxidanten

Manuele behandelingen en prijzen Euro
Environ Discovery
tijdens deze eerste gelaatsbehandeling en grondige huidanalyse wordt in overleg een behandelingsplan opgesteld. 
70
Deep Cleaning
diep reinigende beh. waarbij onzuiverheden en comedonen worden verwijderd. Zacht exfoliëren, hydrateren en opfrissen van de huid. De huid oogt zuiver en stralend. 
80
Environ Sensitive
verzacht en kalmeert de reactieve huid en hersteld de hydrolipide film (alpha hydroxy crème + vit. massage + alginaatmasker)
85
Environ Vital Skin
deze manuele beh. kan uitgevoerd worden als er contra – indicaties zijn voor het gebruik v.h. Ionzyme DF® apparaat. De combinatie van vit. A en krachtige antioxidanten helpen bij het herstel v.d. celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. 
80
+ peelingmodule: Lac-Pam® gel
+10
  

Prijzen exclusief ontharingen gelaat

 

Esthetiek An zal volgens uw specifieke behoeften een zorgvuldig en gepersonaliseerd behandelingsschema opstellen.
Maak vandaag nog een afspraak!


IONZYME DF® GELAATSBEHANDELINGEN

Het Ionzyme DF® toestel is een toestel die de behandelingen intensifieert. De combinatie van sono- en iontoferese geven een betere opname v.d. actieve ingrediënten (sono X 4000 en iontoforese X 400 samen maakt dat X 4400 betere opname).

Overzicht behandelingen en prijzen Euro
Environ Essential
deze korte, maar intensieve behandeling geeft in kuurverband de beste resultaten. D.m.v. sono- en iontoforese met de Ionzyme DF® probe worden vitamines heel snel en diep over het gelaat en hals ingesluisd. 
75
Environ Focus
deze doelgerichte behandeling legt de focus op 2 belangrijke probleemzones; dit met de Ionzyme DF® probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledige gelaat.
85
Skin Renewal
deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateerd de huid. Ze is ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes, littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid.
105
Intense C – Peel
een éclat gevende anti-ageing behandeling ook geschikt als intensieve behandeling voor de opstartende Environ klant.
75
Intence C - Peel + vit massage
95
Environ Intensive Collageen Boost
deze ultieme behandeling verhoogt aanzienlijk het indringen v.d. actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de Ionzyme DF® probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.
120
Lunch Time Treatments: zone behandelingen
Korte, maar intensieve beh. met de focus op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Ideaal als de tijd van de klant beperkt is. In kuurverband van 12 beh. 2 X per week geeft deze het beste resultaat.  VB
 
 • gladde oogcontouren
 • fronslijnen
 • gladde lipcontour
 • strakke kaakcontour
 • strakke hals
 • pigmentvlek (per vlek)
 • litteken nieuw (per litteken)
 • litteken oud (per litteken)
 • onderhuidse ontstekingen
 • volledig gelaat
48
48
35
48
48
25
25
30
25
55

 

lonzyme

 

 lonzyme

 

lonzyme

 


COOL PEEL® SYSTEM

(Deze behandelingen zijn zeer geschikt in kuurverband)

(LACM 1 of 2)
Deze peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen. Deze behandeling is ideaal bij lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën of probleemhuid, huidbeschadiging door de zon, pigmentvlekken en rosacea. De Cool Peel® verhoogt tegelijkertijd de opnames van de vitamines aanzienlijk.

Overzicht behandelingen en prijzen Euro
Keuze 1: zonder alginaatmasker 65
Keuze 2: met alginaatmasker 80

Elke Environ behandeling kan indien nodig of gewenst nog verder gepersonaliseerd worden. Optionele extra's: peeling module, vit. massage, Roll-Cit® (microperforatie) en alginaatmasker.

Cool Peel Kuur

Producten in de kijker

BODY PROFILE in een nieuw jasje

Cellulite of "sinaasappelhuid", maar liefst 90% van de vrouwen wordt geplaagd met deze horror, vooral op de dijen, de bovenarmen en de buik. Heel wat dames hebben er dan ook wel veel voor over om er vanaf te geraken.

Environ introduceert de Body Profile behandeling met de nieuwe IONZYME OF BODY PROBE.

Tegelijkertijd werd het Body Profile product in een nieuw kleedje gestoken: de nieuwe formule bevat nog steeds dezelfde doeltreffende actieve ingrediënten maar is volledig vrij van parabenen. De frisse geur van komkommer en de luchtige geltextuur maken het product aangenaam in gebruik. Ook de verpakking werd aangepast naar een luchtledige pomp van 100 ml.

De combinatie van de Body Profile behandeling in uw schoonheidssalon met het gebruik van Body Profile thuis zal leiden tot zichtbare resultaten.

Prijs 49 euro

intelligent

 

Voedingssupplementen

Een mooie huid begint van binnenin !

Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Crèmes en serums zijn zeer belangrijk maar hun werking gaat tot op een bepaald niveau.

Dit gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorginsroutine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid.

 

Voedingssupplementen
advanced
Voeding  
Voeding

Skin VIT A+

DE VOEDINGSSTOF VOOR JE HUID

Vitamine A is de ultieme voedingsstof voor de huid. Zelfs de European Food Standards Authority bevestigt dat ze de huid gezond houdt. In Europa heeft echter 95% van de vrouwen een tekort aan deze vitamine. Skin Complete vult je tekorten aan en helpt je huid gezond te houden.

Skin Antioxidant

DE KRACHT VAN PLANTEN

Skin Antioxidant bevat zeven krachtige fytonutriënten afkomstig uit planten. De huid heeft, net als planten, antioxidanten nodig die bescherming bieden tegen licht. Elke bron van licht, ook kunstlicht, creëert vrije radicalen die vroegtijdige veroudering veroorzaken. Bescherm je huid van binnenuit en laat ze er langer jonger uitzien!

Skin Omegas+

HYDRATATIE BOOST

De perfecte bondgenoot voor je hydraterende verzorging! De natuurlijke oliën in je huid helpen om haar gezond en gehydrateerd te houden. Maar factoren zoals je leeftijd, voeding, vervuiling en temperatuursveranderingen kunnen een droge huid veroorzaken. Skin Omegas+ bevat omega 3- en omega 6-vetzuren, en is verrijkt met vitamine A voor een gezonde huid. Het supplement is gemaakt van buitengewoon zuivere visolie van Epax, een leidinggevende leverancier met uitstekende "groene" referenties. Het zorgt dus zowel voor het milieu als voor je huid.

Skin Accumax

EEN NATUURLIJKE ZUIVERE GAVE HUID

Skin Accumax heeft een unieke formule op basis van ons baanbrekend en huidperfectionerend ingrediënt DIM (voor deze uiterst actieve mengeling van planten werd een patent aangevraagd) en andere actieve ingrediënten die het aanzien van de huid verbeteren.

Waarom is Skin Accumax zo speciaal?

 • baanbrekend ingrediënt
 • geen chemische stoffen
 • actieve ingrediënten
 • wordt snel opgenomen
 • uniek

Colostrum-C

Dit supplement is een mix van colostrum afkomstig van melkvee en vitamine C. Het bevordert de gezondheid en helpt infecties te bestrijden. Colostrum is de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen. Ons lichaam produceert van nature deze groeifactoren, maar ze nemen af naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit. Colostrum-C helpt je huid er tonischer en strakker uit te zien.

www.advancednutritionprogramme.be