De website van Esthetiek An maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

voedingssuplementen-banner

Voedingssupplementen

Een mooie huid begint van binnenin !

Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Crèmes en serums zijn zeer belangrijk maar hun werking gaat tot op een bepaald niveau.

Dit gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorginsroutine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid.

 

Voedingssupplementen
advanced
Voeding  
Voeding

Skin VIT A+

DE VOEDINGSSTOF VOOR JE HUID

Vitamine A is de ultieme voedingsstof voor de huid. Zelfs de European Food Standards Authority bevestigt dat ze de huid gezond houdt. In Europa heeft echter 95% van de vrouwen een tekort aan deze vitamine. Skin Complete vult je tekorten aan en helpt je huid gezond te houden.

Skin Antioxidant

DE KRACHT VAN PLANTEN

Skin Antioxidant bevat zeven krachtige fytonutriënten afkomstig uit planten. De huid heeft, net als planten, antioxidanten nodig die bescherming bieden tegen licht. Elke bron van licht, ook kunstlicht, creëert vrije radicalen die vroegtijdige veroudering veroorzaken. Bescherm je huid van binnenuit en laat ze er langer jonger uitzien!

Skin Omegas+

HYDRATATIE BOOST

De perfecte bondgenoot voor je hydraterende verzorging! De natuurlijke oliën in je huid helpen om haar gezond en gehydrateerd te houden. Maar factoren zoals je leeftijd, voeding, vervuiling en temperatuursveranderingen kunnen een droge huid veroorzaken. Skin Omegas+ bevat omega 3- en omega 6-vetzuren, en is verrijkt met vitamine A voor een gezonde huid. Het supplement is gemaakt van buitengewoon zuivere visolie van Epax, een leidinggevende leverancier met uitstekende "groene" referenties. Het zorgt dus zowel voor het milieu als voor je huid.

 

Colostrum-C

Dit supplement is een mix van colostrum afkomstig van melkvee en vitamine C. Het bevordert de gezondheid en helpt infecties te bestrijden. Colostrum is de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen. Ons lichaam produceert van nature deze groeifactoren, maar ze nemen af naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit. Colostrum-C helpt je huid er tonischer en strakker uit te zien.

www.homeofthehappyskin.com


 

Nieuwe producten

   “Skin Vitality”

De moderne multivitamine

Skin Vitality, een nieuw supplement van Advanced Nutrition Programme™. De moderne multivitamine die zowel dé basis vormt alsook als katalysator werkt in combinatie met elk ander huidsupplement van Advanced Nutrition Programme™.

Deze moderne multivitamine biedt een totaal van 28 ingredienten die samengebracht zijn in een handige zuivere capsule met een breed spectrum van ingrediënten, zoals vitaminen A, C, E, D, K alsook de vitaminen van de B groep, mineralen en een melange van organische superfoods. Eén capsule per dag is voldoende. 

 

Skin vitality


   “Skin Clear Biome”

Gezonde darmen, zuivere huid

Skin ClearSkin Clear Biome is een huidsupplement van de nieuwste generatie om de probleem- en gestreste huid aan te pakken.

Gebasseerd op de laatste onderzoeken naar heilzame bactteriên, formuleerden onze onderzoekers SKIN CLEAR BIOME met vier specifieke stammen van bacteriën met zink.

 

Skin Clear Biome


   Skin collagen support

  • Geef het collageen in je huid een boost
  • Nieuwe lancering
  • Zet je huid aan... tot actie

Nieuw onderzoek motiveerde de voedings- en huidexperts van Advanced Nutrition Programme om Skin Collagen Support te ontwikkelen voor het nieuwe decennium.

Skin Collagen Support bevat een synergie van gespecialiseerde ingrediënten voor de huid en helpt de collageenproductie van binnenuit te ondersteunen voor een soepel, jeugdigere huid.

Skin Collagen Support combineert de kracht van vijf ingrediënten, Vitamine C, Zink, MSM, Druivenpitextract en Meloenconcentraat rijk aan Super Oxide Dismutase (SOD).

 

Collagen


Skin Youth Biome

GEZONDE DARMEN, EEN GEZONDE HUID

Skin Youth Biome bestaat uit 4 wetenschappelijk bestudeerde bacteriestammen, die uniek zijn voor Advanced Nutrition Programme. Deze combinatie van levende culturen en vitamine C zorgt er niet alleen voor dat de darmflora gezond blijft en ondersteund wordt, maar ook dat de huid er gladder en jeugdiger blijft uitzien

Verkoopprijs: €66

Youth Biome


Skin Moisture Lock

ONTSLUIER EEN JEUGDIGE HUID

Een gepatenteerde, anti-ageing formule die hyaluronzuur en ceramiden bevat.

Skin Moisture Lock is een unieke anti-ageingformule met een combinatie van hyaluronzuur en ceramiden. Hyaluronzuur werkt van binnenuit om het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid voller te maken. Ceramiden houden het vocht in de huid en helpen haar natuurlijke barrière te ondersteunen. Het resultaat is een jeugdigere huid die zacht en soepel aanvoelt.

Verkoopprijs: €84

Moisture Lock

 

Skincare Ultimate van Advanced Nutrition Programme wint Award!

Skincare Ultimate

Beste klant,

We zijn verheugd je aan te kondigen dat de Skincare Ultimate van Advanced Nutrition Programme de Wellbeing Editor's Choice Award is toegereikt bij de prestigieuze Beauty Shortlist Awards!

Deze Awards zijn volledig onafhankelijk en worden niet gesponsord. Elk ingezonden product werd grondig getest door juryleden uit Londen / Verenigd Koninkrijk, New York en Sydney.

De juryleden hadden 6 maanden de tijd om duizenden producten van meer dan 600 verschillende merken te testen. Beloond worden met een Award is een geweldige erkenning.

Wellbeing Editor's Choice Award