Skin Care Center.
Uw partner in huidverbetering.

Mooie handen vragen
een goede verzorging.

Skin-Care
Ook voor mannen.

MEER INFO

Nieuwjaar

Onze warme wensen voor 2017

Dat het nieuwe jaar
Rijk mag zijn aan
Mooie dagen
en
Veel liefde, voorspoed
en
geluk mag dragen

Welkom

Skin Care Center Esthetiek An biedt u een uitgebreide waaier aan verzorgingen uitgevoerd met een toegewijde en uitstekende service.

Voor iedereen die wil ontspannen in een rustgevend en uniek kader. Wij werken ook samen met een arts voor anti-aging behandelingen zoals:  Botox , fillers , liquid face lift.

skin care center

skin care center

skin care center

 

Nieuws

 

   Lancering Youth EssentiA

Maak kennis met Youth EssentiA, Environ’s premiumcollectie van huidverzorgingsproducten.
Deze complete huidverzorgingslijn verlegt de grenzen van de tijd door de huid te verrijken met een uiterst efficiënte combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten en peptiden die samenwerken om de huid er gezonder te laten uitzien: ze straalt jeugdigheid uit en ziet er langer jong uit.

Environ ®

Meer info

 

Lemongrass Love

 

   Nieuw

Actie verwen uzelf … zolang de voorraad strekt.

 

Environ Gold-Roll-CIT

 

 

Hydration Spray: Lemongrass Love.

Deze verfrissende en hydraterende spray verzorgt en beschermt alle huidtypes terwijl zichtbare poriën worden vervaagd en een glimmende huid wordt tegengegaan. Het opwekkende citroengras geeft de huid en de geest bij elke spray energie en vitaliteit. Ontstress, ontspan en geniet, elke dag opnieuw.

Per verkochte spray schenken wij €2 aan Think Pink.

Jane Iredale ®

Meer info

Lemongrass Love

 

   Fall Collection 2016

Jane Iredale - Fall Collection 2016

 

   BODY PROFILE in een nieuw jasje

Cellulite of "sinaasappelhuid", maar liefst 90% van de vrouwen wordt geplaagd met deze horror, vooral op de dijen, de bovenarmen en de buik. Heel wat dames hebben er dan ook wel veel voor over om er vanaf te geraken.

Environ introduceert de Body Profile behandeling met de nieuwe IONZYME OF BODY PROBE.

Tegelijkertijd werd het Body Profile product in een nieuw kleedje gestoken: de nieuwe formule bevat nog steeds dezelfde doeltreffende actieve ingrediënten maar is volledig vrij van parabenen. De frisse geur van komkommer en de luchtige geltextuur maken het product aangenaam in gebruik. Ook de verpakking werd aangepast naar een luchtledige pomp van 100 ml.

De combinatie van de Body Profile behandeling in uw schoonheidssalon met het gebruik van Body Profile thuis zal leiden tot zichtbare resultaten.

Prijs 49 euro

intelligent